Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

OM OSS

Vi er en menighet som har fokus på undervisning og tilbedelse! Vi ønsker å være disipler i vekst, og bli mer lik Kristus ved å lære å leve i Guds kjærlighet.

Å elske Gud og å elske hverandre i praksis er en livsforvandlende reise, hvor vi er avhengige av Guds ord som fundament. Derfor er vi opptatt av undervisning, så hvert lem på Kristi kropp kan vokse i modenhet og styrke.

Vi har mye lovprisning på møtene våre, og opplever at Gud fyller oss med Sin Ånd. Vi tror at det viktigste vi kan gjøre sammen er å søke Han, så vil Han dekke våre behov. I Hans nærvær er det legedom og frihet.

Ved å engasjere seg i fellesskapet får den enkelte mulighet til å finne sin plass i Guds plan med sitt liv.

 

Kom som du er

Vi ønsker en menighet som er levende, nær og inkluderende. Livet byr på utfordringer og vi tror Gud har skapt oss til å leve i et fellesskap hvor vi kan være til oppmuntring og støtte for hverandre. Den Hellige Ånd virker med Sin kraft igjennom relasjoner, og den enkelte har en viktig rolle som et lem på Kristi legeme.

Menigheten har et spesielt hjerte for de utslåtte, de som strever og de som ikke passer inn over alt. Vi vet at vi kan elske Gud og hverandre fordi Han elsket oss først (1 joh 4:19), og fordi vi alle har fått oppleve Guds nåde, skylder vi å elske hverandre. Om du ikke føler du får det helt til, kan vi minne om at ‘’Derfor er det da ingen fordømmelse for den som er i Kristus Jesus’’ (Rom 8:1).

Kom som du er, men la deg forvandle av Guds ord og Guds kjærlighet!

Sist oppdatert 26.01.2023 kl. 13:02

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn