Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

HVA SKJER

Vi ønsker et fellesskap som er levende, nært og inkluderende. En familie som kan komme sammen flere ganger gjennom uka, som kan være til støtte og oppmuntring gjennom gleder og sorger. Livet byr på utfordringer, og vi tror ikke Gud har skapt oss til å leve alene, men i et fellesskap som styrker og løfter den enkelte. Det forløses mye legedom og frihet igjennom relsjoner og fellesskap hvor Den Hellige Ånd får virke med Sin kraft. I dette gjelder også ''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg'' Matt 6:33. I oss selv er vi ingenting, men når vi søker Han som er Veien, Sannheten og Livet med hele oppriktige hjerter, slipper vår egen kontroll over det vi står i, DA kan Gud få ære og Hans kraft få fylle oss, og flyte igjennom fellesskapet! 

Vi takker Gud for Troens Ord og det verket Han har gjort i hver og en, og det dyrebare fellesskapet Han har gitt oss her i Sandefjord. Vi er takknemlige for de menneskene som i mange år har gått foran oss med bønn og arbeid i trofasthet til Gud, og vi fryder oss over at det beste ligger foran oss! Vi har store forventninger til hva Gud vil gjøre i byen vår og nasjonen vår, og vi tror vi skal få være med å se en stor vekkelse komme over dette land, i en bølge av lovprisning til Gud og med Den Hellige Ånds mektige salvelse!

Sist oppdatert 13.09.2019 kl. 16:56

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn