Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

MÅNEDSBREV NOVEMBER 2023

                                     

En hilsen fra pastor Sigurd Bylund:

Da er vi i gang med høsten. Både bibelskolen, Gudstjeneste på søndag, fredagskafe og bønnemøtene er godt i gang.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan være en del av en så flott menighet som Troens Ord Sandefjord. Så mye varme, godhet og tjenervilje som flyter mellom dere gjør meg varm om hjertet.

Tusen takk alle sammen.

Vi har nå holdt på med bibelskolen siden 2015, og det har vært noen år med mye flott forkynnelse som har forandret manges hjerter. Hensikten med bibelskolen er jo å forandre våre liv, ikke bare å øke vår kunnskap. Og vi har fått oppleve mange forandra liv i disse årene.

Selv har jeg som dere vet gått inn i tjeneste ved Østerbo Evangeliesenter, noe som har gjort at jeg har vært mye borte denne høsten, men jeg har tro for at jeg kommer til å bli mer til stede i menigheten etter hvert. Takk for stor overbærenhet med meg.

Når det er sagt så er jeg takknemlig for Torgeir som har tatt ansvar for bibelskolen, takk for et stort tjenerhjerte.

På Mjølløst står Daniel og Cecilie trofaste på plass. Daniel har jo også ansvar for kontaktkaféene i Tønsberg og Sandefjord, men han og Cecilie holder rundt alt sammen på en fantastisk måte.

Må også skryte av bruktbutikkene våre, både på Mjølløst og i Dronningensgate er det et stort engasjement og de bidrar til en viktig og helt avgjørende del av inntektene våre.

Bønnemøtene våre er selve bærebjelken i arbeidet vårt, og den trofastheten mange viser der er selve grunnpilarene i menigheten. Oppfordrer alle til å delta på bønnemøtene.

Vi er en liten menighet med mange aktiviteter, og noe av visjonen til menigheten er jo gjenopprettelse og utrustning. I gjenopprettelse ligger legedom. Og gjennom undervisning, bønn, fellesskap og tjeneste ser vi hvordan dette kommer til syne i manges liv.

Jeg har ved flere anledninger vært innom pottemakeren som det står om i Jeremia 18 fra vers 1 og utover. Når karet går i stykker tar pottemakeren det opp igjen og gjør et nytt kar, og det er da Herren sier til Jeremia: «Skulle ikke jeg kunne gjøre med dere, Israels hus, som denne pottemakeren? Se, som leiren er i pottemakerens hånd, slik er dere i min hånd, Israels hus!»

Mange har sår, smerter og ødelagte liv bak seg, men Gud er mektig til å gjenopprette selv det mest knuste og ødelagte. Han er ekspert på å skape noe nytt.

Når vi er villige til å legge våre liv på dreieskiva til Herren og lar han forme våre liv slik Han vil ha det, vil vi oppleve både legedom og gjenopprettelse. Noen ganger kan det smerte, men når vi tillater Herren å gjøre sitt verk i våre hjerter og i vår sjel blir vi slik han vil ha oss. Og det er virkelig frihet. Den Sønnen gjør fri, blir virkelig fri.

Gud velsigne dere alle sammen.

Mvh

Sigurd

 

ANNET:

Vi ønsker både gamle kjente og nye venner velkommen til menigheten vår denne høsten! 

Sist oppdatert 08.11.2023 kl. 13:29

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn