Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

MJØLLØST GÅRD

GJENOPPRETTELSE, UTRUSTNING OG DISIPPELSKAP

På grensen mellom Unneberg og Råstad ligger vår vakkert beliggende Mjølløst gård. Gården eies og drives av Troens Ord Sandefjord. 

På Mjølløst gård har vi en visjon om et bofellesskap hvor mennesker, uavhengig av bakgrunn, kan bo sammen for å bli gjenopprettet, utrustet og disippelgjort. Alle som bor på Mjølløst går på Omsorgsskolen, og kommer hver dag sammen i bønn, lovsang, undervisning og frivillig arbeid, som en del av bibelskolen. Noen har en rusbakgrunn, noen kommer fra liv i depresjon, angst eller ensomhet, og noen ønsker bare å leve i et fellesskap hvor man på en unik måte har mulighet til å vokse i Herren Jesus Kristus. Felles for alle er veien fremover. Vi glemmer det som ligger bak og strekker oss etter det som ligger foran, Guds rike i oss og Hans plan for våre liv.

Vi tror på at å bli kjent med Gud, og fellesskapet med andre kristne, er det som skal til for å reise mennesker opp. Vi vet at omsorg, kjærlighet, tålmodighet, grensesetting og faste rammer er viktige elementer i prosessen med både å bli rusfri og frihet fra andre utfordringer i livet. Vi strekker oss etter apostlenes lære og ønsker å være et fellesskap som er kjent for å elske mennesker og hverandre!

Et hjerte, en sjel, et sinn, en hensikt og en akkord!

ØNSKER DU Å VÆRE MED Å STØTTE ARBEIDET MED OMSORGSSKOLEN OG MJØLLØST GÅRD ØKONOMISK, KAN DU GI TIL

KONTO NR. 2480.04.47409

VIPPS NR. 81683

KONTAKTINFO MJØLLØST GÅRD

post@mjollost.no

Daniel Nervik 944 92 688

Cecilie Nervik 980 65 091

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn