Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

CAFE CORNERSTONE

Endringer i åpningstider kafeen:

Kafeen er gjort om til en selvbetjent kafe som følger åpningstidene til klesbutikken. Det vil si mandag- fredag 12-16 og lørdag 12-15. Det er mulig å kjøpe kaffe, te, is, brus/ vann og muffins/ lefse. Vi håper så mange som mulig fortsetter å benytte seg av kafeen selv om vi ikke har den betjent! 

Annenhver fredag kveld fra kl 20:00 (like ukenr.) arrangerer vi betjente kafekvelder hvor det blir servert gratis kaffe og vafler. Det kan kjøpes brus.

Oppstart fredagskveldene blir

27 august 2021

deretter..

10 september

24 september

8 oktober

osv.

.

Velkommen! 

1 des 2018- åpning av Cafe Cornerstone. Den kristne kafeen i hjerte av Sandefjord. Født av Gud. Hans verk, Hans hjerte.

Her møter du lun atmosfære, god energi, fredfullt lokale. Det er kundenes beskrivelse når de kommer inn, sitter i sofaen eller går forbi på gaten. Noen forstår hva som ligger bak, andre vet ikke, men atmosfæren er skapt av Gud. Det er hans nærvær, Jesu fred som hviler over bygningen. Gud stadfester Sin vilje med Sitt nærvær. En ny kafe i sentrum, en ny satsning for foreningen, men ikke en ny visjon. Visjonen om kafe har vært der lenge, i manges hjerter, i dag er den blitt virkelighet. Målet er sjelers frelse, å kunne møte nye mennesker. Det er også et treffpunkt for brødre og søstre i byen. De som vil sitte i fred og ro får gjøre det, kafeen er åpen for alle. Vi takker Gud for mulighetene som ligger i kafeen, og ber om at Hans vilje må skje og mennesker bli ledet dit for å møte Jesus.

Velkommen til Cafe Cornerstone!                                     Des 2018

Sist oppdatert 23.11.2021 kl. 10:10

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn